Udnyt Pladsen Optimalt Med Skydelåger

Udnyt pladsen optimalt med skydelåger


Skydelåger er fuldstændig geniale, når det kommer til at udnytte pladsen. Det er de, fordi de ikke kræver plads foran sig til at åbne låger.

Det betyder, at du kan placere skabe med skydelåger stort set alle vegne. Det kan være på en hel væg eller på et lille sted, hvor der ellers bare var spildplads.

Mulighederne er mangfoldige, det er bare om at få øje på dem – og så gøre noget ved det.

Skydelåger i kælderen

I en kælder sætter vi ofte alle de ting, som vi ikke ved, hvor vi ellers skal placere. Det kan være ting, som vi kun bruger sjældent eller ting, som vi ikke ved, om vi nogensinde kommer til at bruge.

Det kan være svært at opbevare alle disse ting på en ordentlig måde, og ofte kommer de til at blive sat lidt tilfældigt rundt omkring i kælderen.

Hvis du nu fik bygget en reol med en masse gode rum i langs en hel væg eller to, så kunne du får sorteret alle genstandene og sat dem op i reolen. Hvis så denne reol var forsynes med praktiske skydelåger, så kunne du på nul komma fem få gemt det hele bage nogle flotte låger. Ville det ikke være smart?

Skydelåger i soveværelset

Hvis du lavede samme nummer i soveværelset og huskede at lave nogle bøjlestænger og så videre, så havde du snart et skræddersyet klædeskab. Dette klædeskab kunne også forsynes med skydelåger.

Med skydelåger på klædeskabet i stedet for almindelige skabslåger så optager skabet ikke så meget gulvplads. Det betyder, at du for eksempel ville kunne rykke senge tættere på skabet end ellers. Det giver så lidt mere luft i rummet i den anden ende.

Sæt så nogle store spejle på nogle af lågerne, og du har et klædeskab, der både er meget praktisk og har et meget moderne look. Smart.

Få lavet skydelåger efter egne mål

Det er jo langt fra sikkert, at disse skydelåger findes i lige de mål, som dine vægge har. Det er faktisk ret usandsynligt.

Så er det godt, at de kan laves, lige så de passer. Skydelåger kan nemlig laves efter mål, så det kommer til at sidde som støbt i forhold til dine skæve mål.

Vil du gerne se, hvordan sådan nogle skydelåger efter mål ville kunne se ud, så kan du det her https://senge-testeren.dk/skydelaager-efter-maal/, der netop er eksperter i det.

Her vil du kunne se nogle meget smukke eksempler på skabslåger, der er lavet efter mål. Det skulle nok kunne inspirere dig til at gøre kunsten efter.

Skydelåger på skæve steder

Har du nogle hjørner eller kroge i hjemmet, som du har svært ved at udnytte fornuftigt, så kunne det måske være en idé at gøre det til et lille skab.

Husk stadig på, at skydelåger ikke kræver ret meget plads foran sig. Det øger indretningsmulighederne. Det er bare at se dem.

Det kunne være i en skunk, under et udhæng, i en karnap eller i en trappeskakt eller lignende. Få bygget en hylde eller to, og få sat nogle smarte skydelåger for. Så har du et smart lille opbevaringsrum. Og dem kan vi jo ikke få for mange af.

Sådanne lidt skæve kroge kan findes i mange rum, så tag skydelåge-brillerne på og spot uudnyttet plads her og der.

Byg et helt walk in closet

Er du nu den meget handy type, så bygger du lige tre vægge i et lille rum og får sat nogle skydelåger på dem. Så har du Vupti det fedeste walk in closet, som er skræddersyet. Ville det ikke være fedt?

Var det nu ikke lige sådan med de der handyman-skills, så få nogle andre til at bygge det til jer.

Kan du ikke lige se, at I har et helt rum at sætte af til det formål, så kan det måske være en del af et rum, der bliver brugt til det.

Tøjet og skoene til hele familien, det har I jo. Og der skal jo findes plads til at opbevare det hele. Så måske er tanken ikke helt dum.

Tag gerne en håndværker med på råd. Måske kan I sammen finde en løsning, der om man så må sige, sidder lige i skabet.

Hvis du mangler lidt inspiration til hvordan dit walk in closet skal indrettes, så kan du finde det her https://www.alt.dk/bolig/walk-in-closet–10-inspirerende-loesninger-til-din-garderobe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *