Inspiration Boernevaerelset

Trænger du til at pifte børneværelset op?


Er du ved at sætte børneværelset derhjemme i stand, eller har du blot brug for lidt forandring, så er der masser af gode råd at hente i denne artikel. Du vil nemlig her kunne finde masser af inspiration og boliginteriør til børneværelset.

Noget af det vigtigste på et børneværelse er naturligvis de mange fine pyntegenstande, som er med til at skabe en hyggelig stemning på værelset – dette hører også til det mere sjove ved indretningsprocessen. Netop fordi der er tale om et værelse til børn, er det rigtig vigtigt, at man har fokus på pynt og stil. Man kan eksempelvis vælge at gå på opdagelse efter nogle fine billeder eller plakater til væggen, som afspejler dit barns personlighed. Man kan også vælge at pynte rummet med nogle flotte lamper, der både kan hjælpe barnet til at sove om aftenen, men også som hyggebelysning. Du kan desuden vælge at bruge noget af barnets yndlingslegetøj til pynt ved at placere det i vindueskarmen eller på hylder, og endelig er blomster naturligvis også oplagt. Dette er desuden med til at skabe en god atmosfære, en frisk duft, og det giver endelig en masse farve til rummet.

Sørg for at dit barn har den helt rette seng

En komfortabel seng, der er super god at ligge i, er selvfølgelig også utroligt vigtig, når det gælder indretningen af dit barns værelse. Men hvilken seng bør man egentlig vælge til sit barn? Dette afhænger af, hvor stort værelset er, samt hvor gammelt dit barn er. Hvis dit barn er lidt større, kan du blot vælge at investere i en ganske almindelig enkeltmandsseng. Er dit barn lidt mindre, kan du vælge at købe en seng, hvor dit barn har mulighed for at vokse sig større i. Ønsker du at gøre noget ekstra ud af sengen for dit barn samt gøre hverdagen lidt sjovere, kan man også få senge, hvor der enten er en hule eller en rutsjebane koblet til. Disse senge er naturligvis en hel del dyrere, end de almindelige senge, men til gengæld vil dit barn kunne få timevis af sjov og leg ud af sådan en model.

Opbevaringsplads er et vigtigt element i indretningen af børneværelset

En tredje og sidste ting, der er super vigtig at have med i sine overvejelser omkring indretningen af børneværelset, er opbevaringsplads. De fleste børn har tonsvis af legetøj, og det er derfor helt essentielt, at man tænker på, at der er gode muligheder for opbevaring i rummet. Det kræver jo ligesom, at der er plads til alt legetøjet, når man beder sit barn om at rydde op. Der findes heldigvis masser af smarte løsninger, når det gælder opbevaring til børneværelset såsom skabe og kommoder. Men såfremt man ønsker at gøre rummet en smule anderledes samt skabe en hyggelig stemning, kan man også vælge at investere i et par fine pyntekasser i flotte farver, som eksempelvis kan stå i en reol. Man kan få utroligt mange praktiske kasser, som samtidig er fine og derfor vil kunne bringe lidt farve og stil ind i værelset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *