69 – Mumbo.dk

Tips: Sådan indretter du et stilfuldt og funktionelt kontor


Kontoret bliver ofte det rum i hjemmet, som overses, når det kommer til design og udtryk. For de fleste skal et kontor bare være funktionelt, og sommetider bliver kontoret hjemmets kedeligste rum. Dog kan du med god grund tage dig tid til at indrette dit kontor, så det bliver både stilfuldt og funktionelt. Et stilfuldt kontor vil nemlig ofte inspirere meget mere end et gråt og kedeligt kontor, og det vil derfor indbyde til mange timers kreative udfoldelser.

Hvad enten du mangler inspiration og motivation til at udfolde din kreativitet eller gerne vil pifte dit kontor op, så kan du med fordel læse med videre. I dette indlæg finder du nemlig en række tips og tricks til, hvordan du forholdsvist nemt kan indrette et stilfuldt og funktionelt kontor.

Faste inventarer

For at funktionaliteten er i top, er der nogle faste inventarer, som er vigtige på ethvert kontor. Dette gælder nemlig et skrivebord og en kontorstol. I jagten på at finde de rette af disse møbler, er der nogle overvejelser, du bør gøre dig.

Når du skal finde et passende skrivebord, er det en god idé, at du overvejer, hvor meget du skal bruge kontoret, og hvad du skal bruge det til. Disse faktorer vil sandsynligvis påvirke dit valg af skrivebord. Der findes mange forskellige skrivebordet på markedet, alt fra almindelige skriveborde til hæve-/sænkeborde.

I jagten på den perfekte kontorstol, er det endnu engang væsentligt, at du gør dig nogle overvejelser om, hvor meget tid du forventer at bruge på kontoret. Derudover er det en god idé, at du medtænker din fysiske tilstand, når du skal vælge en kontorstol. Har du brug for en, som støtter dig ekstra meget i ryggen? Desuden er det væsentligt at medtænke, om der er flere, der skal bruge kontoret, for så kan det nemlig være en idé at købe to forskellige kontorstole.

På 3R Kontor finder du et stort udvalg af brugte kontorstole i høj kvalitet. Tjek deres udvalg ud, og spar penge på den næste kontorstol lige her.

Sæt farve på hverdagen

Gør dit kontor stilfuldt og inspirerende ved at integrere farvede elementer. Det kan være alt fra en skrivebordslampe i en sjov farve til en vase i flotte mønstre. Du kan også pynte væggene med plakater eller malerier med dine yndlingsfarver.

Sørg dog altid for at holde elementerne i samme ende af farveskalaen, så rummet ikke får et forvirret udtryk i stedet for et stilfuldt.

Miks forskellige materialer

For at få et rum til at se stilfuldt og sammensat ud er det en god idé at mikse forskellige materialer. Dette er et tip, som er nemt at føre ud i livet, men som har en stor effekt på rummets udtryk.

Hvis dit skrivebord har en træbordplade og stålben, så sørg for at lade disse materialer gå igen i rummet. Dette kan du gøre ved enten at vælge billedrammer i samme træsort eller ved at finde en fin lysestage ud af stål.

Vælg gerne omkring fem forskellige materialer, afhængigt af hvor stort dit kontor er, og lad disse være gennemgående for de fleste genstande i rummet. Det gør selvfølgelig ikke noget, hvis ikke alle genstande er af samme fem materialer, men for at få et moderne og sammensat udtryk, er det en god idé at have dette in mente, når du indretter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *