Modern White Living Room Interior Design. 3d Illustration

Eksklusive designmøbler til den kvalitetsbevidste forbruger


At investere i designermøbler, gør dit hjem til noget helt særligt. Det både udstråler en sans for kvalitet og giver samtidig mulighed for at skabe et unikt udtryk i dit hjem. I forbindelse med indretning af det stilbevidste hjem, kan man vælge flere indgangsvinkler. Det er ofte en god idé at tage udgangspunkt i klassiske designs, som man holder særligt af eller som har gjort et stort indtryk på en. Det kan være indretning af spisestuen med Arne Jacobsens 7’er stol eller Hans Wegners Y-stol, der minder en om en spisestue, man har følt sig godt tilpas i. Når man har besluttet hvad indgangsvinklen til indretning af hjemmet skal være. Kan man se hvad der passer til de møbler man har en forkærlighed for, og udvide hen ad vejen. Med mindre man er klar til at investere i nye møbler hele vejen rundt, kan det være en god idé at lave en plan, hvor man kan anskaffe sig flere af de møbler, lamper etc. Som man ønsker at indrette sig med, hen ad vejen.

Tag de rigtige valg

De fleste vil have god tid til at overveje, hvilke designmøbler de skal investere i, idet de prismæssigt ligger i den høje ende i forhold til andre møbler. De giver også hjemmet et eksklusivt udtryk, og det hænger derfor godt sammen med det eksklusive look, at vi ikke ser det alle steder. Det kan dog også være noget af det, der gør at det er svært at vælge, hvad man skal anskaffe sig, og derfor er det en god idé at se på en butik, der lægger vægt på både grundig rådgivning, men hvor du også kan se de forskellige deisgner møbler, for at kunne sammenligne og se hvad du er allermest interesseret i at investere i. Hos www.brdr-sorensen.com kan du være sikker på at få kyndig vejledning i de forskellige produkter, ligesom udvalget kan studeres både hjemme i stuen via webshoppen, men også i de 3 fysiske butikker i landet.

Nytænkende med blandede stilarter

Når du begynder at investere i design møbler, kan du sikkert kende fornemmelsen af at man ikke ønsker at være som alle andre, når du nu har valgt at anskaffe dig møbler i eksklusive design. Ofte kender man de klassiske design møbler fra kontorer, hvor Montana reoler, og Ph-lamper ofte vil være at finde, og når vi taler om et privat hjem, har man brug for, dels at følge sig hjemme, men også for at udtrykke en personlig stil. Når du blander klassisk design med de møbler du har i forvejen, kan du bryde det lidt stringente look boligen kan få, hvis der overvejende er designklassikere i hjemmet. Det kan være en god idé med en væg med personlige billeder, eller arvestykker imellem nye møbler.

Designmøbler fås både i de klassiske materialer, men mange varer produceres også med nye materialer og stoffer. Du kan således finde den klassiske 7’er stol med betræk fra det højaktuelle mærke Lala Berlin, og i den forbindelse er der også nye farver på betrækket. En genial måde at forny udtrykket på. Når du først går i gang med at blande og matche forskellige farver og stilarter i hjemmet, er der et utal af muligheder. Det gælder bare om at starte et sted, for at skabe et unikt udtryk med flotte designmøbler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *