Depositphotos 59304137 M 2015

Trænger dit hjem til at blive piftet op? Læs med her


Har du lyst til at pifte boligindretningen derhjemme en smule op, men ønsker du ikke, at dit hjem skal ligne endnu et boligkatalog? Danske forbrugere har ofte en tendens til blot at indrette deres hjem efter siderne i det nyeste magasin, hvorfor alle danske boliger ligner uhyggeligt meget hinanden. Ønsker du at skille dig ud og opnå en mere autentisk og ægte stemning i din bolig, bør du undgå at søge inspiration i disse magasiner og i stedet gå på opdagelse på nettet – her findes der nemlig mange nye firmaer, der som regel blot er startet op af selvlærte og kreative mennesker, der brænder for boliginteriør. Hjemmesiden www.markwaldorf.dk er et rigtig godt eksempel, og du finder her masser af inspiration, så du kan pifte dit hjem op, uden at det vil komme til at ligne alle andre danske hjem.

Få skabt en hyggelig atmosfære med vintage kelimpuder

Du finder på siden bl.a. et rigtig stort udvalg af kelimpuder, som er en rigtig god måde at få skabt en hyggelig atmosfære i et rum på, og herudover findes disse puder i de skønneste farver, såfremt du har brug for at få sat lidt kulør på din hverdag. Det særligt attraktive ved kelimpuder er, at de ikke blot ligner puderne fra de gængse boligforretninger, men derimod er syet af ældgamle tyrkiske tæpper. Det betyder også, at der ikke er to puder, der ligner hinanden, og det gør altså, at du altid er garanteret et ganske særligt og helt unikt produkt, som du kan vide dig fuldstændig sikker på, at ingen andre har. Du kan også vælge at pifte dit badeværelse op med et anderledes og flot håndklæde i smukke farver, som du også vil kunne benytte som dug til bordet, på din ferie eller til at tage med på stranden om sommeren.

Det er ofte de små detaljer, der gør den helt store forskel

Såfremt enten dit soveværelse eller din stue trænger til en makeover, er det som regel de helt små detaljer, der gør den store forskel – og ofte vil det ikke kræve meget mere end en flot plakat til væggen, et par puder eller et blødt plaidtæppe. Det kan også være, at du trænger til ny belysning, og at en gulvlampe i hjørnet derfor vil være lige akkurat det, der vil kunne pifte rummet en smule op.

Trænger du til at få ryddet op i dine ting derhjemme, kan du eksempelvis også vælge at investere i nogle flotte æsker, som er utroligt praktiske, men samtidig også dekorative og superfine at se på. Med æsker kan du hurtigt få styr på alle dine småting, som ligger og flyder rundt omkring i huset, og så kan du eksempelvis have én æske til dine smykker, én til nøgler og vigtige papirer og én til noget helt tredje. Det behøver ikke nødvendigvis at være grimt at få ryddet op i sine ting, og med dekorative æsker i en flot farve kan du få organiseret dit liv på en utrolig stilet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *