Sådan får du mere lys ind i dit køkken


Køkkenet er for mange af os blevet et rum, som vi opholder os rigtig meget. Det skyldes ikke mindst, at køkkenet er blevet koblet sammen med stuen til køkken-alrummet, så det er muligt for hele familien at være sammen, når der bliver lavet mad, set tv eller lignende.

Når køkkenet har stå stor betydning, vil det være naturligt, at du gør meget ud af at indrette det og få det il at være helt perfekt. Så I får lyst til at opholde jer endnu mere derude. Hvis du synes, at dit køkken er for mørkt, får du her tre gode råd til, hvordan du kan gøre det lysere.

Det kan i mange forskellige rum være et problem, at der nemt kan blive for mørkt. Det kan skyldes mange forskellige ting. Først og fremmest kan det være, at du ikke har de rigtige lamper. Køkkenet er et sted, hvor der skal være godt lys, så du kan se, hvad du laver, når du er i gang med at lave mad. Det kan for eksempel være svært at skulle skære grøntsager, hvis du ikke kan se ordentligt. Hvis du leder efter en flot og effektiv lampe, der kan lyse dit køkken op, er det en god ide, at du ser på www.lampemesteren.dk. Der har de et stort udvalg af forskellige lamper, hvilket gør det nemt for dig at finde en, der passer til dit hjem.

Skydedøre kan være med til at give mere plads og lys

Noget andet der kan være med til at få køkkenet til at føles mere lyst og luftigt er en skydedør. Det kan være en stor fordel at have en dør til køkkenet, som du kan lukke ud mod resten af huset, når du laver mad. Det kan forhindre, at resten af huset kommer til at lugte af stegeos. En dør tager dog både lys og plads, når den står åben. Det er plads, som du sikkert sagtens kunne bruge på noget andet, og lys kan man jo aldrig få for meget af. Det kan være en god ide for dig, at du får en skydedør i dit køkken. Det kan gøre, at der ikke kommer til at føles lige så trangt og mørkt.

Du kan også få skydedøre for dine store skabe i køkkenet, så du får noget mere plads, når skabene står åbent. Følg linket her for at læse mere om skydedøre og –låger.

Vælg lyse farver i køkkenet for at få det til at virke større og lysere

Har du et køkken i mørke farver, kan det få det til at virke lille og trangt. Det kan derfor være en god ide, at du vælger nogle lyse farver til både låger, bordplader og væggene. Det kan naturligvis se flot ud, at der er en anden farve, der kan bryde det hele. Det kan være med til at give dit køkken noget kant, men overordnet vil lyse farver være en rigtig god og billig måde at få køkkenet til at føles større og lysere.

Hvis du ikke er tilfreds med farven på dine låger, kan du vælge at male dem frem for at skifte dem. Det er en langt billigere løsning, end hvis du skal ud og købe helt nye låger til køkkenet. Det kan komme til at løbe op i mange penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *