Renover børneværelset med plads til leg


Skal du renovere børneværelset i dit hjem? Børneværelset er dit barns mekka og stedet, hvor barnet har mulighed for at fordybe sig i dets yndlingsleg og trække sig fra hverdagens hast og jag. Lige nu er bløde farver og praktiske designs tidens mode inden for børneværelser, hvor moden specielt kredser om at skabe plads og rum til barnets kreative udfoldelser. I denne artikel får du tre gode råd til, hvordan du kan renovere børneværelset og skabe plads til barnets udfoldelse på moderigtig vis.

Bløde farver og kreative designs

Lige nu er bløde farver som pastelgrøn, blød lyserød og himmelblå på mode – og dette er ikke helt uden grund. At disse farver har en blød overflade er nemlig med til at skabe en afslappende og rolig stemning på børneværelset – perfekt for rum til leg og kreativ udfoldelse. Du kan lege med de bløde farver på mange forskellige måder. Mange vælger at holde ét farvetema på værelset. Hvis du har en lille pige, som elsker lyserød, kunne du for eksempel male den ene væg på værelset i denne farve. Derudover kunne du købe et sengetæppe, en lampe og opbevaringskasser i denne farve. Husk desuden, at du altid bør spørge dine børn til råds, så de er med til at bestemme, hvilke farver og ting de ønsker på deres værelser. Det er trods alt et børneværelse, hvor det er barnet og ikke forældrene som skal føle sig hjemme.

Ny seng med plads til leg

Når du er i gang med at renovere børneværelset, er det ligeledes på tide med en ny seng. Når børnene er små, vokser de hurtigere, end man tror, og derfor er det hurtigt på tide med en stor børneseng, hvor der er plads til leg og sjov. Hos BabySam kan du se et stort udvalg af flotte børnesenge. Du kan blandt andet finde en sjov og smart seng fra mærket Hoppekids, som kan forvandles til en hule under sengen, eller med en rutsjebane i siden. Derudover er sengen sikret efter EU’s regler om sikkerhed, så du ikke udsætter dit barn for unødvendig fare. Find et udvalg af juniorsenge her.

Praktiske opbevaringsløsning

Selvom man kunne bruge mange timer på at udtænke hyggelige pynteting til børneværelset, er det vigtigt at tænke praktisk. Børneværelset skal nemlig være rum for sjov og leg, hvorfor det ikke nytter noget, at værelset er propfyldt med pynteting. En god måde, hvorpå du kan skabe grobund for leg, er ved at tilføje smarte opbevaringsløsninger. Hos mange møbelbutikker kan du finde fine opbevaringskasser, som er perfekte til opbevaring af blandt andet legetøj. På denne måde holdes gulvet fri for ting og kan dermed bruges til sjov og leg.

Det er ikke kun, når det gælder opbevaring, at du bør tænke praktisk. Dit barns børneværelse skal kunne holde helt til teenageårene, hvilket du bør tænke over, når renoveringen er i gang. Du kan blandt andet få sat en lås i døren og gemme nøglen, så den er klar til teenageårene, hvor mange teenagere sætter stor pris på privatliv. Følg linket her, og se mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *