Painting On Wall

Mangler du inspiration til boligindretningen? Læs med her


Trænger dit hjem gevaldigt til at blive piftet en smule op? Det må være de færreste mennesker, der ikke kender til scenariet med, at man kommer hjem fra arbejde, og pludselig føles huset trist og kedeligt, hvorfor man bare har lyst til at renovere det hele og bruge dyre domme på nye møbler osv. Men dette er langtfra nødvendigt, da det ofte er de helt små detaljer, der kan gøre den store forskel, såsom et nyt tæppe, en ny lampe eller andet. Mangler du inspiration til, hvordan du kan få piftet indretningen en smule op derhjemme, er du kommet til det helt rette sted, da vi her præsenterer dig for forskellige tiltag, så du forhåbentligt kan blive lidt klogere på, hvad du selv kan gøre for at give dit hjem lidt mere kant og skabe en hyggelig atmosfære.

Sæt et personligt præg på indretningen med flotte fotorammer

Fotorammer hører til blandt de små dekorative tiltag, som ikke koster ret meget, men som hurtigt vil kunne gøre en stor forskel i boligindretningen – hvad end det er i stuen, i køkkenet, soveværelset, kontoret eller børneværelset. Indram netop dit yndlings billede med en ny, flot fotoramme, og her kan du enten vælge de helt klassiske rammer i eksempelvis sort eller sølv eller gå mere romantisk til værks og vælge en ramme med fine, små detaljer.

Med en fotoramme kan du hurtigt få pyntet en hvilken som helst væg op, og det er især en god idé, såfremt du har en stor, tom og hvid væg, der er kedelig at se på. Du vil nemlig kunne skabe dit helt eget personlige udtryk med forskellige fotorammer, da de kan rumme skønne minder fra eksempelvis særlige begivenheder med dine børn, ferier eller andet. Find flotte fotorammer og følg linket her – grundet det store og spændende udvalg vil du med garanti kunne finde lige akkurat den ramme, som passer til din yndlings plakat eller til dit yndlings foto.

Mal en væg og få skabt en hyggelig atmosfære

Ønsker du at gå lidt mere drastisk til værks og gøre noget ved dit hjem, som lidt hurtigere falder i øjnene end blot en enkelt fotoramme eller to, kan du også vælge at male en væg i en ny farve. Ved at tilføje eksempelvis en mørkegrå farve til en stue, hvor alle væggene plejer at være helt hvide, kan dette være med til at skabe en helt ny stemning, og det er desuden med til at gøre rummet lidt mindre og mere hyggeligt. En grå væg vil desuden kunne give helt nyt liv til dine nuværende møbler og tæpper, som pludselig vil stå frem i rummet på en helt anden måde.

Det smarte ved maling er desuden, at det ofte ikke koster ret meget, og herudover har du tusindvis af forskellige muligheder at vælge imellem. Det gælder derfor om at tænke dig grundigt om, før du vælger en farve, da det altså er utroligt vigtigt, at du vælger den rette – ellers kan det komme til at fremstå helt forkert i rummet. En anden fordel ved at male er, at du som regel vil kunne klare det i løbet af blot et par dage – du finder udvalget her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *