Lige flyttet? Få styr på elselskab og find din nye kaffemaskine her


Prioriteter. Din nye lejlighed flyder med uudpakkede flyttekasser, og hvide vægge skriger dig identitetsløst ind i ansigtet. Der går noget tid før en lejlighed bliver til et hjem, og der er tusind ting der skal gøres. Du skal selfølgelig have pakket ud, og de gamle møbler skal bæres op. Billeder og plakater skal op på væggene, og der skal sikkert købes nogle nye ting ind. Tanken om det labyrintiske mareridt der er forbundet med møbelindkøb, nye lamper og gardiner giver dig sikkert allerede nu spændingshovedpine, og du ser nok frem til det med samme glæde som man forventer sig af tømmermændene dagen derpå. Flytning handler om prioriteter, og hvis du vil igennem flyttehelvede på en god måde, så sørg for de vigtigste ting først: Find din nye kaffemaskine her.

Bliv klar i hjernen, og gør flytningen nemmere og mere behagelig

Smid din ældgamle, sikkert nedarvede, kaffemaskine ud. Det kan godt være at den er blevet afkalket en enkelt gang eller to, men det du har brug for, for at klare dig igennem den daglige grundangst er en splinterny model. Du vil ikke tro hvor stor en forskel der kommer i smag og kvalitet bare af at lave en udskiftning. Når kaffemaskinen står klar er det meget lettere at gå til alle de andre ting som skal gøres. En fælde som man dog ofte falder i som ny lejer, er valget af elselskab. Tit vil den tidligere lejers elselskab prøve at overbevise dig om at du skal beholde dit abonnement ved dem fordi det er lettere, men dette er en lodret løgn.

Vælg et elselskab der gør dig glad

Valget af elselskab er fuldstændig op til dig, og det er langt mere ubelejligt end egentlig besværligt. Elselskaberne ved at der er frit valg på alle hylder når du lige er flyttet, og du skal ikke være overrasket hvis du bliver kontaktet ved opringning eller mail af de mest glubske virksomheder kort tid efter du er flyttet ind. Her er det vigtigt at du ikke tager det første som byder sig – du skal vælge et elselskab som gør dig glad og som passer dig godt. Her er vores anbefaling at vælge et elselskab som giver dig noget at glæde dig til hver måned, i stedet for bare at være noget du lægger penge til side til at betale for.

www.gulstrom.dk har du valget mellem tre forskellige pakker: Fast pris, indkøbspris og flatrate. Basalt set giver det dig muligheden for at vælge imellem at betale for antal kWh du bruger med mulighed for at lave større eller mindre handelsomkostninger, eller at betale en fast pris hver måned og så ikke bekymre dig om hvor meget du bruger. Det der trækker Gul Strøm foran i feltet, er at uanset hvilken pakkeløsning du vælger, så er du hver måned med i en lodtrækning hvor der er mulighed for at vinde 50.000 kr. skattefrit. De mindre præmier i konkurrencen er blandt andet gavekort til Elgiganten og Dansk Supermarked. Man glæder sig aldrig til en elregning, så vælg en løsning der i det mindste giver dig vinderchancer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *