Mumbo.dk

Gør din indretning personlig – hæng f.eks. din cykel eller dit surfboard på væggen


Der er mange af os, der gerne vil have, at vores hjem også afspejler, hvem vi er. Men det kan være svært helt at finde ud af, hvordan du skal gøre det. Ofte køber vi jo møbler i de samme bolighuse eller prøver at finde noget unikt i en genbrugsbutik, hvilket også hurtigt kan komme til at ligne det, som alle andre har. Det gør, at unik og personlig boligindretning hurtigt kan blive lidt af et hovedbrud.

En god ide er, at du tager udgangspunkt i de hobbyer, du har. Det kan for eksempel være, hvis du godt kan lide at cykle, eller at du elsker at kaste dig ud i bølgerne med dit surfboard. Begge dele kan nemt hænges op på væggen, når du ikke bruger det. Det er en rigtig god måde for dig for at få gjort dem til pynt. Frem for at du skal finde en opbevaringsplads til dem i dit kælderrum. Er du på jagt efter en ny cykel, kan du prøve at kigge på Cycling Shop.

Sådan kan du hænge din cykel eller dit surfboard op

Der er mange forskellige måder, som du kan hænge dit surfbræt og din cykel op på væggen med. Det kan for eksempel være ved, at du sætter nogle store søm eller skruer i væggen, som cyklen eller brættet kan balancere på og samtidig blive holdt på plads af. Det behøver ikke at være så pænt, når du har en cykel eller et surfbræt hængende.

En anden mulighed er, at du kan finde nogle tynde, gennemsigtige liner. Dem kan du som regel få et byggemarked. Der kan du hænge to ned fra loftet tæt på væggen. I enden af hver af linerne hænger du en krog. På den måde bliver det nemt for dig at sætte din cykel eller dit surfbræt fast i krogen og hænge den op, og det er lige så nemt at tage det ned igen, når du skal bruge det.

Mal din gamle cykel eller surfboard og hæng det op

Hvis du ofte bruger din cykel eller dit surfbræt, kan det være irriterende, at du hele tiden skal pille det ned fra væggen, når du skal bruge det. Det er derfor en god ide, at du tager din gamle cykel eller dit gamle surfboard og hænger det op på væggen. På den måde behøver du ikke at tage det ned.

Hvis du gerne vil give det noget kant, kan det være en god ide, at du maler det. Det kan du nemt gøre uden for med noget sprøjtemaling. Det er med til at gøre din indretning endnu mere personlig. Det kan for eksempel være, hvis du har en lilla eller guld cykel hængende, eller hvis du har malet dit surfbræt helt mørkeblåt eller mørkegrønt. Så bliver det lige så meget til kunst som til en ting, som du har hængende på væggen.

Der er selvfølgelig mange andre ting en cykler og surfbrædder, der kan komme i spil, som personlig vægudsmykning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *