Shutterstock 445040029 (1)

Gode råd til ombygning af boligen


Man kan ikke altid være sikker på, at man kan finde drømmeboligen, når man leder efter et nyt hus. I nogle tilfælde er det nødvendigt at ombygge boligen, for at få det resultat, som man drømmer om. En ombygning kan være en stressende affære, men man kan alligevel tage visse forholdsregler for at sikre sig, at processen bliver så stressfri som muligt. Man kan naturligvis aldrig helgardere sig mod uforudsete begivenheder, men man kan i det mindste minimere risikoen.

Tal grundigt med banken

Det absolut vigtigste i forbindelse med en ombygning er, at I taler grundigt med banken før I køber et hus, som I ønsker at bygge om.

Det er langtfra nok at have en løs, mundtlig aftale med banken, da denne kan blive ændret, når I har købt huset. I stedet skal der laves en klar aftale om, hvor stort et budget, der kan gives til ombygningen. Derfor skal I også være sikre på, at ombygningen kan lade sig gøre indenfor dette budget.

Husk på at byggeprojekter ofte bliver dyrere end man først regner med, så sørg for at der er luft i budgettet. Det kan være en meget ubehagelig situation, hvis man løber tør for penge, når man er halvvejs i et byggeprojekt.

Find en god fagmand

Det er altid en god idé at få en samlet pris for en ombygning, og det kræver, at I finder en god fagmand, som kan hjælpe jer. Sørg for at aftalen er på skrift, så I kan se præcis hvad den dækker, og til hvilken pris. Det er også vigtigt at aftale, hvis ansvar det er, hvis budgettet ikke overholdes.

Hvis du vil læse mere om mulighederne for at få et samlet tilbud, kan du læse mere på www.jjmurerjorgen-jorgensen.dk. Her kan du også bliver hjulpet videre i processen og få rådgivning.

Tænk indretning inden I bygger

En ombygning kan nemt se fin ud på papiret, men det betyder ikke altid, at den passer til jeres behov i praksis. Derfor er det altid en god idé at planlægge indretningen, inden man bygger om.

Når du planlægger din indretning, bliver det nemmere at se, om der er problemer eller mangler i forhold til ombygningen. Det kan hjælpe dig med at opdage fejlagtige beslutninger i god tid, så de kan blive ændret i tide. Husk på, at jo tidligere i processen du opdager en fejl, des nemmere og billigere er det at ændre den.

Vil du inspireres til din indretning, kan du finde masser af inspiration hos Magasin. Bare følg linket her til hjemmesiden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *