Depositphotos 158226006 M 2015

Bliv klar til at flytte hjemmefra


Tiden kommer for enhver, hvor det er tid til at flytte fra de trygge rammer og finde en rede selv, og selvom det kan virke voldsomt at forlade mors madlavning og fars handy håndværkerevner, er det en helt naturlig del af at blive voksen. Og når man så endelig ikke kan trække tiden længere, er det rart, hvis man er forberedt på de mange nye udfordringer, livet som udeboende medfører. Så får man alligevel den allerbedste start på livet uden far og mor.

På baggrund af konkret erfaring har vi i artiklen her samlet en af de ting, unge tenderer at glemme, når de skal flytte i egen bolig. Og hvis du netop er på vej ud i dette eventyr, kan du med fordel læse med videre, hvor vi ned i mindste detalje har plukket nogle af de gængse fejltagelser.

Indretning er andet end nye lamper og en dobbeltseng

Som nybegynder i branchen for udeboende er det nemt at forestille sig, hvad man skal have med, når man flytter hjemmefra. Og ofte tror man fejlagtigt, at man kan nøjes med de ting, man alligevel har på sit gamle ungdomsværelse… men sådan er det langt fra altid, og spørger man de unge selv, er det næsten uundgåeligt, at man har glemt en ting eller to.

Hylderne flytter sjældent med hjemmefra

En af de ting, de unge glemmer oftest, er hylderne, der så belejligt stadig hænger hjemme hos forældrene. Man tænker ikke over deres tilstedeværelse til hverdag, men når man står i den nye bolig, er det næsten så sikkert som ”amen” i kirken, at man ikke lige har tænkt på dette. Og ikke desto mindre kan man bare ikke undvære hylder. I netop den henseende er det vigtigt, at man har tænkt på, hvordan man finder hylder, førend man står i den nye bolig med skruemaskine og slagbord, men uden de nødvendige beslag.

Men større problem er det ikke, end at man sagtens kan bestille disse over nettet. Ja, man behøver ikke engang nå ned i den lokale tømmerhandel, for alt, hvad du skal bruge, kan blive sendt lige til hoveddøren. Faktisk er det ikke kun den nemmeste løsning, der er ofte også en billigere løsning, hvis du ikke lige har behov for at gå rundt iblandt hundredevis af hyldeholdere en hel dag. Alt, du skal gøre, er at søge på internettet, og så kommer der med garanti flere forskellige muligheder, man nemt og smertefrit kan vælge imellem, således at man ikke står dagen, når klokken har slået, uden at være forberedt. Du kan finde flere forskellige hyldeholdere her. Udvalget er stort, og man finder ikke bedre kvalitet.

På den måde er du klar til nye eventyr, og du kan hurtigt få styr på dit nye hjem, uden at det skal blive en alt for alvorlig sag at flytte hjemmefra.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *