Bilka-bolig


Er du en af de skandanavere, der med garanti har noget i dit hjem, der er sammenligneligt med andres? Så er du ikke alene! Mennesker er flokdyr og om vi vil være ved det eller ej: Så spejler vi os i andre.
Trænger boligen til nye møbler? Eller er tallerkensamlingen blevet halveret, efter en familiemiddag med overfyldte rødvinsglas? Så kan mange af os nok nikke genkendende til følgende: Vi tager i Bilka. De har jo alt!
Og det er ikke fordi, at ting fra Ikea, ikke er gode nok. Måske er du bare – ligesom os – træt af at finde identiske møbler stående hjemme hos din nabo. Er du alligevel meget tilfreds med det funktionelle og klassiske? Så findes der gode alternativer! Der findes nemlig også andre butikker, der har det hele! Og man behøver ovenikøbet ikke at skulle afsætte ens søndag, for at afhente sit indkøb. Man kan få det bragt til døren. Og så endda til en rigtig fornuftig pris. Klik dig videre, hvis du ønsker at se det store udvalg. 

Når også billedet i rammen trænger til en udskiftning – ny bolig

Måske hører du til iblandt dem, der forgæves rykker møblerne rundt, i håb om at finde nogle skjulte kvadratmeter. Med familieforøgelser, opstår behovet for ekstra plads. Og på samme måde, kan man igen få behov for mindre plads, når børnene bliver voksne og flytter hjemmefra. Det er i hvert fald tilfældet for mange, at ens forventninger omkring boliger ændrer sig igennem livet.
Måske skifter du boligindretning, i håb om at føle dig bedre hjemme. Vi må sande, at ekstra kvadratmeter desværre ikke pludseligt popper op af sig selv, selvom det kunne være dejlig praktisk.  Man begynder ligeledes sjældent at føle sig hjemme et sted, som man allerede mentalt er flyttet fra.

Det er ikke nok at købe en ny ramme, hvis billedet indeni den ikke passer. Så kan man prøve igen og igen, men man vil ende op med samme, mislykkede resultat. Og når det kommer til ens boligsituation, bør man ikke gå på kompromis. Ens boligsituation hænger sammen med ens livsglæde- og kvalitet. Derfor bør den ikke nedprioriteres.
Er du enten på udkig efter en lejebolig, ejerbolig – eller ønsker du at udleje og glæde andre med chancen for at finde deres kommende drømmehjem? Så er www.danskboligformidling.dk et rigtigt fornuftigt sted at kigge nærmere på. Dansk Boligformidling har mere end 35 års erfaring og udbyder et stort udvalg af attraktive boliger rundt omkring i Danmark.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *